Okul resim öğretmenleri öncülüğünde Elmas İrem Altıntaş, Zeynep Söymen, Elif Buse Türker, Hatice Işık, Azra Sağlam, Eda Tuncer, Beyza Karademir ve Sercan Karasakal'dan oluşan öğrenciler 'Fesleğenci Kız', 'Ciğer ve Cimri' 'Cömert' adlı masalları resmederek çalışmalarını Bakanlığa teslim ettiler.

Son olarak 'Helal Mal' adlı masalı resimleme işine başlayan SGSL öğrencileri ilkokul düzeyinde dört masal kitabını bitirmiş olacaklar.

Eğitimde ilimiz öğrencilerinin bakanlık ve il düzeyindeki projelere aktif olarak katılması noktasında öncülük eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un desteğiyle yürütülen masal resimleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde hazırladıkları çalışmalarla Durmuş'u makamında ziyaret eden Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri ilkokullarda okutulacak masal kitaplarında resimlerinin yer almasından büyük gurur duyacaklarını belirttiler. Okul Müdürü Recep Borlukçu, verilen görevleri layıkıyla yerine getirmekten okul olarak mutluluk duyduklarını ifade ederek, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un katkı ve destekleriyle yer aldıkları Bakanlık çalışmasıyla ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin onurunu yaşadıklarını söyledi.